avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie cu minor din uk in vacanta in turcia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie cu minor din uk in vacanta in turcia

Buna seara poate ma ajutati si pe mune cu un sfat.sotul meu are un baiat din casatoria anterioara minor cu cetatenie romana.
Noi suntem stabiliti in uk si baiatul are procura cum ca poate calatori la tata pe 3ani.
Problema este ca vrem sa plecam in vacanta din uk in Turcia cu minorul si nu stim ce acte avem nevoie sau unde sa ne adresam. Mentionez ca parintii impart in mod egal tutela copilului.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalina Gavrila , utilizator 10:58, 7 Septembrie 2023
Sa trimita celălat părinte procura pt Turcia.
Buna ma poate ajuta cine vreau sa călătoresc in Turcia din Anglia cu sora mea in vârsta de 17 ani care face 18 peste 2 luni sunt la nume de familia cu ea aveți idee dacă putem ieși din Anglia fără procura sau dacă pot intra de la turci in Anglia cu ea fără procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Custodie Laura Magureanu Laura Magureanu Buna ziua. Eu si partenerul meu, ne-am despartit. Nu suntem casatoriti. Avem un copil de un an si patru luni. In certificatul de nastere al copilului suntem ... (vezi toată discuția)
Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)