avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce presupune solutia dată?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce presupune solutia dată?

Ce presupune solutia: "Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului .... Declină competenţa de soluţionare a cauzei ce formează obiectul dosarului în favoarea Judecătoriei ...."? Reclamantul trebuie sa depuna plangerea la Judecatorie, nu la Tribunal? Sau va fi redirectionat direct? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:03, 28 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul va fi trimis la Judecătorie. Nu mai trebuie să faceți nimic. Veți primi citație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
Excepþia necompetenþei materiale ºi declinarea cauzei SIE SIE Buna ziua. Am inaintat Judecatoriei Constanta deschiderea unui proces de retrocedare, completare la un dosar pentru stabilire de probe.. Pe citatia primita se ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)