avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Doresc sa fac succesiunea după tata. El ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Doresc sa fac succesiunea după tata. El era divorțat ...

Bună ziua! Doresc sa fac succesiunea după tata. El era divorțat de mama. Ca martor poate sa fie și fosta lui cumnata adică sora mamei mele ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:24, 30 Ianuarie 2025
Oricine il cunoaștea.
Din câte știu nu poate chiar oricine.
domnule, vb de martori pt succesiune care sa se prezinte la notar, nu martori intr-un proces si chiar daca era vb de vreun proces, si in acest caz putea !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate.
Important e sa ca martorii sa nu fie rude cu defunctul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune xp-kry xp-kry In conditiile date : 1.sotie divortata de sot 2.inainte de divort s-a locuit in casa mamei sotului , proprietate a acesteia 3.dupa divort sotia da in ... (vezi toată discuția)
Despre divort raului17 raului17 daca eu vreau sa divortez dupa 25 de ani, de casatorie si prin notar nu ajungem la nici un acord , singura cale este instanta , dar problema este ca daca i mi ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)