avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, As avea următoarea situatie: Fosta soție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, As avea următoarea situatie: Fosta soție a solicitat ...

Bună ziua,
As avea următoarea situatie:
Fosta soție a solicitat (si primit ) la politie un ordin de protectie . Deținem în comun o locuință supusa unui proces de partaj. În respectiva locuință locuiesc eu impreuna cu fiica mea. Fosta soție locuiește in strainatate, venind ocazional în tara.
Motivul pentru care a solicitat respectivul ordin a fost " m-a amenințat ca ma strange de gat".
Mi s-a adus la cunoștință ca nu mai am dreptul sa merg acasă pentru o perioada de timp și m-am conformat.
A 2-a zi, ordinul a fost anulat de catre procuratura pentru ca nu exista nicio proba, faptele nici măcar nu au existat.
Întrebarea mea ar fi urmatoarea : as putea sa ma îndrept împotriva fostei soții, în instanta, pentru calomnie?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Resedinta în imobil bun comun buna ziua, as avea nevoie de opinii ... jean66 jean66 Resedinta în imobil bun comun Buna ziua, as avea nevoie de opinii legate de următoarea situatie: impreuna cu fosta soție dețin un imobil casa de ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)