avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As avea o intrebare va rog frumos daca divortez, eu nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As avea o intrebare va rog frumos daca divortez, eu nu mai stau ...

As avea o intrebare va rog frumos daca divortez,eu nu mai stau cu sotul meu de 22 de Ani Dar nu am divortat ptr copiii mei deoarece erau minori ,si am ales Ca ASA este mai bine,acum Sint majoreni ,daca divortez am nevoie de semnatura lui va multumesc

Alte discuții în legătură

Lamurire divort la notar electrosum electrosum buna ziua ,rugamintea mea este urmatoarea;sint in divort de comun acord al sotilor la notar,eu impreuna cu sotia am convenit asupra partajului si minorilor ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copiilor in timpul divortului Maria_Enache Maria_Enache Sarbatori fericite tuturor! Sunt casatorita de 3 ani, iar cu sotul locuiesc de 10 ani, avem 2 copii minori. De cand ne cunoastem, a fost violent, abuzandu-ma ... (vezi toată discuția)
Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in romania cu ... antonelMo72T antonelMo72T Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in Romania cu sotul meu bun comun dar sintem desparti de 22 de ani trebuie sa fac buletinul romanesc pierdut in ... (vezi toată discuția)