avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in Romania cu ...

Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in Romania cu sotul meu bun comun dar sintem desparti de 22 de ani trebuie sa fac buletinul romanesc pierdut in Italia am nevoie de semnatura lui ptr Ca El nu semneaza ,va multumesc Sau daca divortez Sau fac partaj nu mai am nevoie de semnatura lui va multumesc
Cel mai recent răspuns: antonelMo72T , utilizator 16:47, 3 Februarie 2025
doamna ca sa va faceti buletin nu va trebuie acordul sotului
pt divort si partaj, trebuie sa il chemati in judecata, deci trebuie citat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebuie actul casei unde sunteti coproprietara, fara a avea nevoie de semnatura sotului pt reinnoire carte de identitate.
Va multumesc frumos stiu si EU ASA Dar rapresentantul meu a zis Ca v a fi o problema ptr mine sa fac buletinul ptr Ca este nevoie de semnatura lui

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Va trebuie actul casei unde sunteti coproprietara, fara a avea nevoie de semnatura sotului pt reinnoire carte de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in ... antonelMo72T antonelMo72T Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in Italia ,am facut procura in Romania,unei persoane,as vrea sa stiu daca am proprietàte in bun ... (vezi toată discuția)
Buna seara cine ma poate ajuta eu am facut o procura din italia ... antonelMo72T antonelMo72T Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura din Italia ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca pierduta in Italia ,am obtinut certicatele mele ... (vezi toată discuția)
As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti eu am ... antonelMo72T antonelMo72T As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti EU am un apartament in Romania cu sotul meu Dar sintem desparti de multi ani astept sa divortez eu ... (vezi toată discuția)