avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti EU am ...

As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti EU am un apartament in Romania cu sotul meu Dar sintem desparti de multi ani astept sa divortez eu fiind in Italia nu mai stau cu el ,are datori in acest apartament ,ce trebuie sa fac ,ca sa nu pierd dreptul la partajul meu va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: antonelMo72T , utilizator 16:57, 3 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Puteti face si partajul in cadrul actiunii de divort.
Scusa ti dar daca cer partaj cu divort ,el trebuie sa semneze,?,si daca dureaza mai mult asteptarea divortului ,cit dureaza , deoarece trebuie sa fac buletinul romanesc , pierdut va multumesc

Iordan Ciprian a scris:

Va rog frumos puteti sa mi spune ti ce se intimpla,daca sotul meu,are datori in acest apartament under sintem proprietari amindoi ,daca EU divortez cu partaj cine mi da mie bani pe partea mea daca el nu poate,si v a pierde casa ,ptr taxe neplatite,va multumesc

antonelMo72T a scris:

Va rog frumos puteti sa mi spune ti ce se intimpla,daca sotul meu,are datori in acest apartament undesintem proprietari amindoi ,daca eudivortez cu partaj cine mi da mie bani pe partea mea daca el nu poate,si v a pierde casa ,ptr taxe neplatite,va multumesc El cu divortul cu partaj ie obligat sa mi semneze dreptul la partea mea

Scusa ti as vrea sa stiu eu cer partaj El nu are bani,sa mi dea ,si Nici nu vreau sa l dau in judecata deoarece n are unde sa se duca ,eu POT cere partaj farà Ca El sa fie Dat afara va multumesc

Iordan Ciprian a scris:

Alte discuții în legătură

Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in romania cu ... antonelMo72T antonelMo72T Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in Romania cu sotul meu bun comun dar sintem desparti de 22 de ani trebuie sa fac buletinul romanesc pierdut in ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa deces Andreea1987 Andreea1987 Parintii prietenului meu au divortat acum 4 ani .Nu s-a facut nici un partaj dupa divort. Tatal s-a recasatorit(nu au copii) si a decedat de curand. Ce ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme deliablonda deliablonda BUNA SEARA.Am si eu urmatoarea problema : sotul meu are o casa impreuna cu fratele si parintii lui unde sunt toti 4 proprietari in indiviziune . Fratele lui ... (vezi toată discuția)