avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti EU am ...

As avea o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti EU am un apartament in Romania cu sotul meu Dar sintem desparti de multi ani astept sa divortez eu fiind in Italia nu mai stau cu el ,are datori in acest apartament ,ce trebuie sa fac ,ca sa nu pierd dreptul la partajul meu va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: antonelMo72T , utilizator 16:57, 3 Februarie 2025
Scusa ti EU POT cere divort cu partajul farà sa aiba El probleme sa vinda casa sa mi dea mie partea, vreau doar sa mi cer partaj casei si atit va multumesc si daca este mai repede divortul farà partaj

Iordan Ciprian a scris:

Buna ziua. Puteti face si partajul in cadrul actiunii de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in romania cu ... antonelMo72T antonelMo72T Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in Romania cu sotul meu bun comun dar sintem desparti de 22 de ani trebuie sa fac buletinul romanesc pierdut in ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa deces Andreea1987 Andreea1987 Parintii prietenului meu au divortat acum 4 ani .Nu s-a facut nici un partaj dupa divort. Tatal s-a recasatorit(nu au copii) si a decedat de curand. Ce ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme deliablonda deliablonda BUNA SEARA.Am si eu urmatoarea problema : sotul meu are o casa impreuna cu fratele si parintii lui unde sunt toti 4 proprietari in indiviziune . Fratele lui ... (vezi toată discuția)