avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stagiu de cotizare pentru concediu medical, studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stagiu de cotizare pentru concediu medical, studenti

buna ziua, perioada dintre terminarea facultatii si inceperea cursurilor la master, adica cele 3 luni de "vacanta", se considera stagiu de cotizare pentru concediu medical? si care are fi suma ptr care se achita indemnizatia? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 29 Ianuarie 2025
Dreptul la concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, la care au dreptul persoanele asigurate prevăzute la art. 1 alin. (1) lit. A și B din OUG 158/2005 este condiționat de plata contribuției asiguratorii pentru muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal Mari20 Mari20 Buna seara, am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns.. sotia mea a nascut acum o luna, ea are dreptul la concediul maternal 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil echivalent de concediu medical mmarza mmarza Buna ziua. Ma puteti va rog ajuta cu o nelamurire legarta de incadrarea juridica a concediului de ingrijire copil? Nu am gasit nicaieri ca CIC este ... (vezi toată discuția)
Cm sarcina si lauzie studenta? dona77 dona77 o studenta (fara vreun loc de munca) poate beneficia cumva de concediu medical de sarcina si lauzie sau risc maternal? (vezi toată discuția)