avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am depus o contestatie la executare in mai 2023, din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am depus o contestatie la executare in mai 2023, din luna mai ...

Am depus o contestatie la executare in mai 2023, din luna mai 2024 se tot amână cu câte 14 zile pronunțarea. Ce pot sa fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți face nimic, deât să tot așteptați mereu, că n-aveți pârghii să interveniți.
Pronunțarea o amână judecătorul care are dosarul respectiv.
Care este interesul sa se pronunte mai repede?
Interesul ar fi de partea mea,nicidecum de a judecătorului....deoarece am castigat in apel un alt proces tot cu același Investcapital și din septembrie 2024 au să îmi restituie banii popriti ilegal și nu o fac...
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2025
flaviafanea, utilizator
Nu ati cerut suspendarea executarii silite?
Nu inteleg legatura dintre apelul respectiv si contestatie, nu cunosc cuprinsurile dosarelor ca sa pot intelege. Teoretic, o contestatie buna duce la suspendarea platilor destul de devreme, depinde insa si de ce s-a executat...
Timpul de redactare este si dupa cat de ocupat e completul, dupa cum se vede, e ocupat tare, o contestatie de un an de zile nu e putin. Depinde si de cum a fost facut dosarul, cate ajutoare ati pus la dosar si tot asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie atipica- executare silita radu858585 radu858585 Buna ziua. Am o situatie mai particulara, si as vrea sa aud inca o parere. povestea pe scurt : In ianuarie 2024 am primit instiintare ca s-a inceput ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea executării silite pe cale separată. am câștigat ... marian19 marian19 Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am câștigat in instanță întoarcerea executării, legalizat hotărârea ca neapelata și acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)