avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am depus o contestatie la executare in mai 2023, din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am depus o contestatie la executare in mai 2023, din luna mai ...

Am depus o contestatie la executare in mai 2023, din luna mai 2024 se tot amână cu câte 14 zile pronunțarea. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:29, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți face nimic, deât să tot așteptați mereu, că n-aveți pârghii să interveniți.
Pronunțarea o amână judecătorul care are dosarul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un dosar penal pentru alcool in camera preliminara ... Narcis05 Narcis05 Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie ... (vezi toată discuția)
O hotărâre civila emisa de judecatorie, în favoarea mea, ramane ... dtruiacob dtruiacob O hotărâre civila emisa de judecatorie, în favoarea mea, ramane definitiva după ce inculpatului ii este respins si apelul și recursul. Urmează ... (vezi toată discuția)