avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna seara, daca am achiziționat un apartament în ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna seara, daca am achiziționat un apartament în rate de la ...

Buna seara, daca am achiziționat un apartament în rate de la dezvoltator in 2020 și contractul final a fost făcut în 2024, se ia în considerare TVA 9% sau cel din 2020 de 5%?

Alte discuții în legătură

Tva 5% la imobiliare allexias allexias Am achzitionat in 2020 un apartament care se incadra prevederilor legale de tva 5% si l-am achitat integral tot in 2020. Legea prevedea 5% TVA fara a ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un singur apartament cu tva 5% achitat integral borcuta borcuta Am achizitionat un singur apartament cu tva 5% achitat integral in 2022 pe baza de antecontract .Blocul este predat,locuiesc in apartament,dar ptr ca nu este ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)