avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am achizitionat un singur apartament cu tva 5% achitat ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am achizitionat un singur apartament cu tva 5% achitat integral

Am achizitionat un singur apartament cu tva 5% achitat integral in 2022 pe baza de antecontract .Blocul este predat,locuiesc in apartament,dar ptr ca nu este gata intabularea nu s-a facut contract de vanzare cumparare inca. Este influientat TVA-ul in 2024?
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 17:51, 3 Ianuarie 2024
da o sa trebuiasca sa aplice 9% dezvoltatorul in 2024 cand se va face factura finala ( si contractul autentic )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Va trebui sa achit diferenta pt tva 9%? mooniq7 mooniq7 Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2022, a fost livrat in 2023, deci se locuieste in el, dar contractul de ... (vezi toată discuția)
Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)