avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înscris in cazierul judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înscris in cazierul judiciar

Înscris in cazierul judiciar
Buna ziua, in anul 2014 am săvârșit 2 infracțiuni de conducere fără permis și o distrugere auto prin incendiere(născut in anul 2000,avand 14 ani) in anul 2019 am fost pedepsit cu supravegherea pe o durata de 2 luni. Am terminat cele 2 luni de supraveghere, tot in anul 2019 am scos și un cazier auto in care nu apăream ca fiind înscris. La momentul actual, sunt inculpat intr-un dosar de Amenințare, unde atatasat la dosar, citind dosarul la arhiva am observat ca e Atașat un cazier in care apar înscris cu condamnarea de 2 luni supraveghere(despre care spun la început) din nou, tot astăzi, am mers am scos un cazier și nu apare cum ca as fi înscris in cazierul judiciar.
Care e cauza de in cazierul Atașat de ei la dosar apar cu antecedente,ținând cont ca măsura supravegherii are reabilitare de drept!
Și doi, afectează in vreun fel dosarul actual acea condamnare care apare pe cazier!
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cand pot da de permis? Daniel97 Daniel97 Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi Am avut 2 ani supraveghere. (vezi toată discuția)
Bună seara ! astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar ... Maryan1990 Maryan1990 Bună seara ! Astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar din punctul meu de vedere am crezut că este curat dar surpriza este că nu a fost și a rămas ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima andrei 4 us andrei 4 us sal, ma poate ajuta cineva cu o nelamurire. am 40 de ani si am avut un accident auto. in urma accidentului a decedat o persoana. urmeaza sa se stabileasca in ... (vezi toată discuția)