avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societatea noastră a efectuat transport marfa pe baza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societatea noastră a efectuat transport marfa pe baza ...

Buna ,
Societatea noastră a efectuat transport marfa pe baza comenzilor de transport și factura emise către client ,
Suma de plata către societatea noastră este deja mare iar clientul tot amana plata din cauza fuziunii cică ,
Cum ar putea compania mea recupera bani?

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Dobanzi intarziere plata ANALIROMAN ANALIROMAN BUNA ZIUA! Am un client care sub nicio forma nu plateste (ultima plata este din 09.07.2009).Am incercat pana acum pe cale amiabila sa solutionam aceasta ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate paul_2008 paul_2008 Buna-ziua, In anul 2008 am executat in baza unor comenzi succesive mai multe prestari de servicii catre o alta firma. Comenzile au fost onorate in ... (vezi toată discuția)