avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divortat acum 12 ani, am revenit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divortat acum 12 ani, am revenit ...

Buna ziua,as avea o intrebare ,am divortat acu 12 ani,am revenit la numele de dinainte ,problema este ca acum locuiesc in uk de 8 ani de zile,numai am pe nimeni in tara si nici posibilitatea de a ajunge,cum as putea obtine un duplicat dupa hotararea de divort?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Livia8284 , utilizator 18:26, 30 Ianuarie 2025
Angajându-va un av care sa facă aceste demersuri în numele dvs sau imputernicind printr o procura o ruda,prieten etc..
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Depinde si de la ce instanta va este necesara, in ce scop, unele demersuri se pot face online.
Pentru pasaport ul CRDS ,si mai tarziu pentru casatorie,sa dovedesc ca am divortat,ma scuzati dar nu stiu exact pasii si ce as putea face ,fara a ma deplasa in tara,nu pot sa ma duc in Romania.Multumesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Depinde si de la ce instanta va este necesara, in ce scop, unele demersuri se pot face online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin o hotărâre judecătorească prin care instanţa suplineste acordul celuilalt părinte? Megh Megh Buna ziua, Locuiesc in UK din 2009, am divortat in 2012 de comun acord dar lucrurile nu prea merg de comun accord. In hotararea de divort este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Divort loredana1982 loredana1982 sunt casatorit in chile.momentat locuiesc in uk,vreau sa divortez,separat de 3 ani cu monor 8 ani.c pot face (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de casatorie alexzeinur alexzeinur buna ziua. locuiesc in strainatate si vreau sa intentez divortul dar am nevoie de certificatul de casatorie. nici eu si nici ea nu il mai avem. cum pot intra ... (vezi toată discuția)