avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire C.I. - Ultima Scoala Absolvita si Ocupatia ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire C.I. - Ultima Scoala Absolvita si Ocupatia Actuala - Nelamurire

Buna dimineata, trebuie sa-mi schimb cartea de identitate C.I. ( buletinul ) care expira in curand si am o nelamurire: In cererea pentru eliberarea C.I. este rubrica in care trebuie sa completez ultima scoala absolvita, EU am absolvit acum cativa ani un anumit liceu doar ca acest liceu si-a schimbat denumirea intre timp, pe diploma de BAC am vechea denumire - deci ce denumire a liceului ar trebui sa completez - precedenta sau actuala?

Exista vreo problema daca scriu denumirea actuala desi eu pe diploma de BAC am vechea denumire ? Sau se verifica informatia si risc sa ma trezesc cu o acuzatie de fals in cerere? De asemenea - ce sa completez la rubrica "Ocupatia Actuala" daca in prezent nu lucrez?
Va rog sa ma lamuriti, va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
Vorba_1, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:19, 30 Ianuarie 2025

La ultima scoala absolvita trebuie sa scrieți liceu sau facultate, nu numele liceului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin expirat claudia-is claudia-is Buna ziua,trebuie sa-mi schimb buletinul care expira saptamana viitoare si am o nelamurire.In formularul pentru eliberarea cartii de identitate apare rubrica ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
In cat timp se elibereaza diploma de bacalaureat? Simona.Teschere Simona.Teschere Buna ziua, In cat timp ar trebui in mod normal sa se elibereze o diploma de bac (2010), mai ales avand in vedere ca sunt doar [b]6 absolventi[/b] la liceul ... (vezi toată discuția)