avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin expirat

Buna ziua,trebuie sa-mi schimb buletinul care expira saptamana viitoare si am o nelamurire.In formularul pentru eliberarea cartii de identitate apare rubrica ultimelor studii absolvite,eu inca nu am termiat facultatea,urmeaza sa dau licenta anul acesta.Exista vreo problema daca scriu facultatea in acea rubrica?Sau se verifica informatia si ma trezesc cu o acuzatie de declaratie falsa?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:22, 18 Aprilie 2012
Nu exista nici un impediment. Puteti mentiona " facultate" . Aceasta mentiune va aparea numai in baza de date, nu in cartea de identitate.
Deci e ok daca scriu doar "facultate" fara denumirea institutii?Va multumesc
La rubrica ultima scoala absolvita, puteti mentiona: facultatea de.... ( drept, etc).
Va multumesc.
Parerea mea este sa scrieti absolvent de liceu, pentru ca practic nu ati terminat facultatea, si apoi puteti chiar sa nu luati licenta,(Doamne Fereste!) :thumbup:deci nu puteti inca afirma ca sunteti absolvent de facultate.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire c.i. - ultima scoala absolvita si ocupatia actuala - nelamurire Vorba_1 Vorba_1 Buna dimineata, trebuie sa-mi schimb cartea de identitate C.I. ( buletinul ) care expira in curand si am o nelamurire: In cererea pentru eliberarea C.I. este ... (vezi toată discuția)
Colegii / facultati magdalena_dn magdalena_dn Buna ziua, Intrebare : Care este diferenta intre absolventii de colegii universitare si absolventii facultatilor ? Si daca se poate baza legala. In legea ... (vezi toată discuția)
Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)