avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Bunica mea avea un teren cu acte in regula ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Bunica mea avea un teren cu acte in regula in comuna ...

Buna ziua! Bunica mea avea un teren cu acțe in regula in comuna Magurele pe care anul trecut in vara s-a hotarat sa il vanda. Doar ca, surpriza, cand am cerut la primarie un plan parcelar si un nr cadastral nou, neoficial doar telefonic, mi s-a zis ca nu il mai gasesc desi le-am furnizat acte, titlu de proprietate, vecini, nr tarla si parcela. Am trimis nenumarate mailuri primariei la care nu am primit decat la un moment dat niste nr de inregistrare pt solicitare si atat, nimic legat de disparitia terenului. Ce e de facut? Cui ma adresez mai departe daca primaria ne ignora cu desavarsire si nu ne raspunde solicitarii? Cum facem sa recuperam terenul sau contravaloarea lui?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:59, 1 Februarie 2025
Puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei.
Este nevoie si de un avocat sau cum se poate face acest lucru? Multumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei.

Un avocat va poate ajuta.
Trebuie sa căutați.un avocat specializat în fond funciar probabil au fost suprapuneri,puși în posesie pe aceeași parcela alți cetățeni etc.Faceti o sesizare la Avocatul Poporului,Comisia de Abuzuri din Parlament în care precizați ca nu vi se răspunde la solicitari etcetc.Corespondenta va pune presiune pe functionarii corupți sau indolenți și va fi folositoare în instanta..Nici sa nu va imaginați ca se poate fără av este vorba despre probleme care necesita o specializare în astfel de spete.(mai ales dacs terenul.are o valoare economica)
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog urgent un raspuns ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un teren de 5000 mp extravilan in proprietate in baza legii 18/1991.Am titlul de proprietate din anul 1994.De atunci platesc impozit pe acest teren. Am ... (vezi toată discuția)
Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)
Parcelare platita de mine, impiedicata de primarie Bazavan Bazavan AQm si eu o problema care cred ca se intilneste mai rar.anul trecut,in luna mai am cumparat un teren care este ocupat in parte de altcineva si neclaritatile ... (vezi toată discuția)