Buna ziua! Bunica mea avea un teren cu acțe in regula in comuna Magurele pe care anul trecut in vara s-a hotarat sa il vanda. Doar ca, surpriza, cand am cerut la primarie un plan parcelar si un nr cadastral nou, neoficial doar telefonic, mi s-a zis ca nu il mai gasesc desi le-am furnizat acte, titlu de proprietate, vecini, nr tarla si parcela. Am trimis nenumarate mailuri primariei la care nu am primit decat la un moment dat niste nr de inregistrare pt solicitare si atat, nimic legat de disparitia terenului. Ce e de facut? Cui ma adresez mai departe daca primaria ne ignora cu desavarsire si nu ne raspunde solicitarii? Cum facem sa recuperam terenul sau contravaloarea lui?
Multumesc!
Trebuie sa căutați.un avocat specializat în fond funciar probabil au fost suprapuneri,puși în posesie pe aceeași parcela alți cetățeni etc.Faceti o sesizare la Avocatul Poporului,Comisia de Abuzuri din Parlament în care precizați ca nu vi se răspunde la solicitari etcetc.Corespondenta va pune presiune pe functionarii corupți sau indolenți și va fi folositoare în instanta..Nici sa nu va imaginați ca se poate fără av este vorba despre probleme care necesita o specializare în astfel de spete.(mai ales dacs terenul.are o valoare economica)