avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Va rog sa mi spuneti, daca solicit in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Va rog sa mi spuneti, daca solicit in instanta cheltuieli ...

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti, daca solicit in instanta cheltuieli de judecata provocate de judecarea dosarului, trebuie sa fac o lista cu chitantele depuse la dosar? sau este suficient sa cer plata cheltuielilor depuse la dosar.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:57, 30 Ianuarie 2025
Nu exista o regula fixa,dacă vreți sa ușurați munca judecătorului puteți indica ce reprezinta sumele respective etc.Important este ca originalele sa se afle la dosar..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)
La instanţe civile + în a instituţiei: copii certificate după facturi ? sau exemplare originale ale facturilor ? oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! Vă rog frumos un sfat cum trebuie procedat: - pentru achitarea Taxei judiciare de timbru şi pentru trimiterea prin Poştă a ... (vezi toată discuția)
Cum am putea obtine: cheltuielile de judecată ? + majorari de intarziere, reactualizarea sumei ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Institutia noastra a dat in judecata firma care a executat niste lucrari de reparatii pentru restituirea unei sume de bani achitata in ... (vezi toată discuția)