avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Când adaug un cod caen nou, trebuie sa modific și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Când adaug un cod caen nou, trebuie sa modific și statutul cu adăugarea noului cod?

Buna ziua!

Când adaug un cod caen nou, trebuie sa modific și statutul cu adăugarea noului cod?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:52, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua, daca va referiti la srl, trebuie sa adaugati mai multe lucruri printre care si actualizarea actului constitutiv /al statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut societate iulia13 iulia13 Va rog lamuriti-ma daca si care este diferenta intre statutul societatii si actul constitutiv al societatii. Ce inseamna act constitutiv actualizat? . Pentru ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Aș dorii să adaug un cod caen la firma mea srl-d? DenisUrsaciuc DenisUrsaciuc Bună, aș dorii să adaug un Cod CAEN la firma mea SRL-D dar miau spus cei de la Registru caci momentan nu au pe nimeni acolo sa poate faca chestia asta doar ... (vezi toată discuția)