avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , daca am primit somație de plată din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , daca am primit somație de plată din partea primăriei ...

Buna ziua , daca am primit somație de plată din partea primăriei pentru o amendă de circulație din 2011 se poate contesta în instanță ?sau trebuie plătită ?
Pe somație sunt 3 pv din 2011 și 2014 trebuie contestație fiecare în parte sau contest doar somația ?
Prin contestatie se poate contesta suma, tipul de executare, titlul executoriu, nu stiu sa va spun. Unele merg impreuna, altele nu. Merge o singura contestatie, ca e o singura executare inceputa. Argumentele trebuie insa adaptate fiecarei sume de acolo. Va trebui timbrata.
Daca sumele sunt considerabile, mergeti macar sa va invete un avocat ce sa invocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silita Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua, In data de 10.03.2020 am depus la Judecătoria Arad contestație la executare silită fara sa platesc taxa de timbru, deoarece doamna de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionelmic ionelmic Buna ziua, Se poate face contestatie sau cerere de suspendare a unei executari silite emisa catre o persoana fizica, daca nu se cunoaste componenta ... (vezi toată discuția)
Executare florinadrian01 florinadrian01 buna ziua .am primit o somatie de executare silita in 5 zile in baza unui titlu executoriu din 2011 si as dori sa stiu daca mai pot face vreo contestatie (vezi toată discuția)