avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație executare silita

Buna ziua,
In data de 10.03.2020 am depus la Judecătoria Arad contestație la executare silită fara sa platesc taxa de timbru, deoarece doamna de la registratura mi-a spus ca imi vor comunica ulterior suma exacta pe care va trebui sa o platesc la primaria din localitatea unde locuiesc. Nici pana azi (11.04.2020) nu am primit nici o comunicare si nici un raspuns daca a fost admisa sau respinsa contestația mea.
As dori sa stiu in cat timp ar trebui sa primesc un răspuns sau ar trebui să merg la Judecătoria Arad sa vad ce se intampla?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Camelia C.I. , utilizator 13:31, 12 Aprilie 2020
o sa mai asteptati , ca va mai dura. Ati cerut si suspendarea executarii silite ?
Va multumesc pt raspuns.
Da, am cerut prescrierea, desfintarea titlului executoriu, anularea executarii silite si a tuturor actelor de executare din dosar executional....
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Camelia C.I., utilizator
ati omis sa cereti suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei.
Va dura probabil pana spre luna Noiembrie solutionarea dosarului. Taxa de timbru trebuia achitata anticipat conform OUG 80 / 2013. Instanta poate omite sa va transmita citatie cu mentiunea de a o achita si atunci va anuleaza actiunea.
O sa va ceara instanta sa timbrati si atunci va trebui să timbrati.
Nu s-a judecat nimic pana acum.

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar contestatie executare vioricai vioricai Vreau sa depun o contestatie la executare silita pentru un tarif de despagubire de 28EUR + onorariu executor de 124.4 lei. Pentru aceasta ce taxe trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita lotuss lotuss Va rog sa -mi spuneti -La ce instanta se face CONTETATIE la executare silita ,la aceea care a incuviintat executarea silita ? -Partile pe care le citez ca ... (vezi toată discuția)