avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

Va rog sa -mi spuneti
-La ce instanta se face CONTETATIE la executare silita ,la aceea care a incuviintat executarea silita ?
-Partile pe care le citez ca pirit sunt Biroul Executorului si creditorul sau numai una din parti ?
-Contestatia se face in max 15 zile de la primirea actelor trimise de executor ?
Motivul meu este ca este deja deschis un proces pentru anularea unui proces verbal de contraventie .Legea accepta acest motiv pentru contestarea executarii?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:09, 3 Decembrie 2013
- da;
- creditorul;
- da
Da, pe durata procesului executarea e suspendata
Va multumesc pentru raspuns.Puteti sa-mi mai spuneti cit este taxa de timbru si timbrul judiciar pentru Contestatie ,pv avind valoarea de 28 euro,iar cheltuielile de fixate de executor sunt de 370 lei ? O seara buna
pt taxele de timbru va uitati pe oug 80/2013 .
daca nu timbrati la depunerea contestatiei, va pune in vedere instanta sa timbrati si cu cat, deci puteti sa nu timbrati inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, licitatie locuinta roxymar roxymar am luat un credit de la banca in chf in 2008, in suma de 9600, persoana a platit o perioada apoi nu a mai platit si am primit instintare ca mi se face ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii la banci si kruk m_m m_m Buna ziua, Soacra mea a facut cateva imprumuturi pe vremurile cand se dadeau credite cu inconstienta si cum era de asteptat, dupa ce a iesit la pensie nu a ... (vezi toată discuția)