am luat un credit de la banca in chf in 2008, in suma de 9600, persoana a platit o perioada apoi nu a mai platit si am primit instintare ca mi se face executare silita pe casa, am reusit si am platit o suma de 50000 lei. la cahitarea sumeni executorul a zis ca se scoate ipoteca si restul sa platesc in rate dar acum am primit din nou o instintare prin care sunt anuntata ca se scoate casa la licitatie.
Contestatia se depune in termen de 15 zile la instanta de executare ( judecatoria care a incuviintat executarea), va trebui sa timbrati cu 1000 de lei contestatia si 10% cautiune pt suspendare. Puteti timbra cand va va pune instanta in vedere , nu neaparat cand depuneti contestatia. Daca veti castiga contestatia, taxa de timbru se restituie , iar cat ati dat cautiune se va duce la creditor in contul datoriei daca va ramane de dat.
Pt redactarea contestatiei, ar trebui sa apelati la avocat s-o motiveze in fapt si in drept. ce aveti de contestat e cuantumul penalitatilor, cursul la care vi se cere returnarea creditului si poate mai gaseste avocatul ceva motive de contestatie.
Mai aveti varianta ca in loc sa contestati sa apelati la creditor sa va intelegeti asupra platii sumei datorate intr-un termen mai scurt.
Executare,
geo-vem
Am luat credit de la o banca insumand suma 9400 lei printr-un card ,nu lam mai platit nemaiavand bani de rata,mi sa comunicat poprirea pe salar si platesc de ... (vezi toată discuția)