avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație executare silita

Buna ziua,
In data de 10.03.2020 am depus la Judecătoria Arad contestație la executare silită fara sa platesc taxa de timbru, deoarece doamna de la registratura mi-a spus ca imi vor comunica ulterior suma exacta pe care va trebui sa o platesc la primaria din localitatea unde locuiesc. Nici pana azi (11.04.2020) nu am primit nici o comunicare si nici un raspuns daca a fost admisa sau respinsa contestația mea.
As dori sa stiu in cat timp ar trebui sa primesc un răspuns sau ar trebui să merg la Judecătoria Arad sa vad ce se intampla?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Camelia C.I. , utilizator 13:31, 12 Aprilie 2020
Va multumesc tuturor pt răspunsuri.
Intr-adevar nu am cerut suspendarea pt ca nu stiam ca trebuie ....
Mai pot face ceva in acest sens?
Eu singură am formulat contestația deoarece din pacate nu imi permit un avocat...
Eu am vrut sa platesc anticipat taxa juridică dar nimeni nu știa suma exactă... Mi s-a spus sa astept ca imi
vor comunica in scris iar apoi urma sa merg sa achit taxa la primaria din localitate.
puteti sa depuneti cerere separata, vi se va pune in vedere cat sa timbrati si pt contestatie si pt cererea de suspendare.
Va multumesc ft frumos pt timpul acordat.
O zi bună va doresc.

gi-jane2 a scris:

puteti sa depuneti cerere separata, vi se va pune in vedere cat sa timbrati si pt contestatie si pt cererea de suspendare.

Sa urmariti modificarile pe portal. Sa vedeti cand se modifica ceva si sa anticipati sosirea citatie si a adresei prin care vi se pune in vedere sa achitati taxa de timbru. Anterior mentionam ca instanta poate sa omita, deoarece am patit asa intr-un dosar si a anulat contestatia. Urmariti cu atentie, iar daca observati ca ca se dispune termen fara sa primiti adresa de plata taxa, achitati de urgenta. Taxa de timbru se calculeaza conform OUG 80 / 2013 - in functie de debitul contestat.

Va multumesc pt informatie, intr-adevar am găsit ceva pe portal, dar se pare ca din cauza stării de urgență s-a suspendat si nu s-a dat nici un termen....
Numãr unic dosar: 3987/55/2020
… Fond vDosarCHLTest [ link extern ]
Obiectul cauzei: contestaţie la executare ds. ex. 89/2020 - "Suspendat cf. D195/2020"
Stadiu procesual: Fond
Materia juridicã: Civil

Company Advising a scris:

Sa urmariti modificarile pe portal. Sa vedeti cand se modifica ceva si sa anticipati sosirea citatie si a adresei prin care vi se pune in vedere sa achitati taxa de timbru. Anterior mentionam ca instanta poate sa omita, deoarece am patit asa intr-un dosar si a anulat contestatia. Urmariti cu atentie, iar daca observati ca ca se dispune termen fara sa primiti adresa de plata taxa, achitati de urgenta. Taxa de timbru se calculeaza conform OUG 80 / 2013 - in functie de debitul contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru judiciar contestatie executare vioricai vioricai Vreau sa depun o contestatie la executare silita pentru un tarif de despagubire de 28EUR + onorariu executor de 124.4 lei. Pentru aceasta ce taxe trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita lotuss lotuss Va rog sa -mi spuneti -La ce instanta se face CONTETATIE la executare silita ,la aceea care a incuviintat executarea silita ? -Partile pe care le citez ca ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie platit - pt. eliberare copii /ds. - instanta ? oanaportar oanaportar - institutie publica - dl. director doreste sa ceara de la instanta penala copii dupa Declaratiile unor salariati. - la Ds. pen., Declaratiile sunt ... (vezi toată discuția)