avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde trimit cererea de renuntare la judecata in civil, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde trimit cererea de renuntare la judecata in civil, amenda ...

Unde trimit cererea de renuntare la judecata in civil, amenda viteza politie, eu am depus plangerea contraventionala, s-a dat hotararea in fond la judecatorie, partea adversa a declarat apelul dar apelul inca nu s-a inregistrat pe portal la tribunal, nu am primit nimic acasa inca de la tribunal, nu stiu unde sa trimit cererea de renuntare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SPfor , utilizator 14:52, 30 Ianuarie 2025
La Tribunal se va depune cererea.
Si atunci mentionez in cerere articolul 409 ? Sau pot trece 406 pana la 409 ? Multumesc pt raspuns .

Cornel Vasile a scris:

La Tribunal se va depune cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face cerere de renuntare la dreptul pretins sau de renuntare ... SPfor SPfor Pot face cerere de renuntare la dreptul pretins sau de renuntare la judecata, la instanta de apel, daca am castigat in fond ? Am depus plangere ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul cu politia, dar aceasta poate face apel AndreiCosmin AndreiCosmin Salut la toata lumea. Ma puteti indruma si pe mine cu urmatoarea situatie, va rog??Acum 2 zile am castigat un proces impotriva politie asupra unei plangeri ... (vezi toată discuția)
Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea vitezi,in procesul ... mary50 mary50 Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea vitezi,in procesul verbal scrie ca intro zona cu limita de viteza 50Km/h desi indicatorul arata doa viteze. ... (vezi toată discuția)