avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de venit

Doresc sa obtin adeverinta de venituri de la firmele Paneuro Company si Paneuro Trading Sucursala Bucuresti. Pe site-ul arhivelor nationale nu exista informatii privind arhivele acestor 2 operatori economici. Din cate stiu ambele au fost in insolventa.
Ma puteti ajuta cu o informatie in acest sens, unde se gasesc arhivele respective?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
BellaO, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 30 Ianuarie 2025
SC PANEURO COMPANY SRL - lichidator CONTINSOLV SPRL,..luati legatura sa va comunice date despre arhiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Arhivele bancoop vasileoas@yahoo.com vasileoas@yahoo.com Unde gasesc arhiva bancoop din Sinnicolau Mare jud.Timis (vezi toată discuția)