avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Exista vreo reglementare pentru montarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Exista vreo reglementare pentru montarea unor bare ...

Buna ziua,
Exista vreo reglementare pentru montarea unor bare transversale la automobile ?
Trebuie sa fie omologate sau ceva asemanator ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:44, 31 Ianuarie 2025
Barele din comerț vin cu certificat de omologare. Eu am de 6 luni și am primit un certificat
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Multumesc, dar probabil ca aveti thule sau ceva similar, chinezii comercializeaza si sisteme noname si prinderi separate si ma indoiesc ca au certificari. insa ce doresc sa stiu este daca legea cere vreo certificare pt ca as vrea prinderea pe bara longitudinala sa o fac eu pt ca masina mea are longitudinale mai groase ca maj. autoturismelor.
e reglementare, o gasiti si la RAR, dar si aici:
"Bare/Suporți/Portbagaje fixare încărcătură plafon" (MO, PARTEA I, Nr. 189/25.II.2022)
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere proces verbal contraventie rar - vehicul agabarit StefanD11 StefanD11 Buna Ziua! Astazi un coleg de serviciu a fost amendat cand iesea de la o firma ce comercializeaza tuburi PVC pentru ca masina sa nu respecta normele RAR (sau ... (vezi toată discuția)
Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala lucianviorel lucianviorel Aseara ma intorceam de la tara si intr-o comuna de langa orasul meu era o masina de politie. Cand m-am apropiat de ea o domnisoara (cred, dupa varsta) politist ... (vezi toată discuția)