avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca soțul nu vrea sa respecte programul și nici să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca soțul nu vrea sa respecte programul și nici să mă anunțe ...

Daca soțul nu vrea sa respecte programul și nici să mă anunțe la ce ora ora vine el vrea că eu sa stau obligat forțat până la 18 seara neștiind dacă va veni sau nu pur și simplu nu vrea sa comunice la ce ora vine sa ia fata
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:45, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua, are program de vizitare stabilit in scris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita - drept sau obligatie? eusunt02 eusunt02 Buna tuturor, Am castigat, dupa ce a facut fostul apel, procesul pentru stabilirea autoritatii parintesti. In sentinta se specifica clar urmatorul program ... (vezi toată discuția)
Proces de vizitare minor ContSters118946 ContSters118946 buna ziua! fosta sotie mi-a facut proces de vizitare, insa copilul de 11 ani nici nu vrea sa auda ca trebuie sa mearga la ea in week-end,mai ales ca nu s-au ... (vezi toată discuția)
Program vizita minori AndreeAaaaaaaaaaa AndreeAaaaaaaaaaa Buna ziua!! Am si eu o intrebare!! Am doi copii care au domiciliul la mine, tatal si a bagat program de vizita si a castigat sa vina in fiecare luna primul si ... (vezi toată discuția)