avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o problema din câte am văzut comuna. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o problema din câte am văzut comuna. Împreună ...

Bună ziua. Am o problema din câte am văzut comuna. Împreună cu bunica mea și cu familia am decis sa trecem casa pe numele meu acum există o problemă care ne împiedică să facem actele proprietății sunt pe numele celor doi bunici acum problema este că bunicul meu a fost diagnosticat cu demență în stare gravă și are lipsă de discernământ în această situație cum pot face să trec casa pe numele meu? Am biletele de ieșire din spital cu diagnostic cu tot. Mamaia îl îngrijește... Îl spala, ii da mâncare.... O ajutam și noi dar suntem mai mult plecați la munca....
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:49, 30 Ianuarie 2025
gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav psihic poate incheia act vanzare cump cu clauza de intretinere? mihai5870 mihai5870 Buna ziua! Mama mea a fost in trecut (1983)diagnosticata cu o boala psihica . Urmeaza de atunci tratament, iar starea ei este in prezent foarte buna. Locuieste ... (vezi toată discuția)
Internare involuntara PMarian1984 PMarian1984 Buna ziua, cumnatul meu diagnosticat cu dementa mixtă (F03) + diagnostic secundar : neurolues, sindrom confuzie, atrofie corticala nu pot să-l internez in ... (vezi toată discuția)
Mostenirea familiei ...x klara sandu klara sandu BUna ziua Am astazi o noua intrebare...avem o casa la tara. Si o bunica. Bunica are 2 copii, pe mama mea si inca un baiat, plecat in alta localitate, ... (vezi toată discuția)