avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. As dori sa știu cine este mai presus de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. As dori sa știu cine este mai presus de primarul ...

Bună ziua. As dori sa știu cine este mai presus de primarul capitalei. În fata cui raspunde acesta?
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:15, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua

Primarul capitalei nu are un superior ierarhic.

El raspunde in fata cetatenilor, a legii si a institutiilor abilitate sa controleze activitatea primariei in functie de speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul functionarului public pentru indeplinirea atributiilor unei alte functii symsimone symsimone Va rog ajutati-ma!!!! Am o problema la care am incercat sa gasesc singura un raspuns insa nu am reusit, asa ca am sa inecrc la voi, in speranta ca ma ... (vezi toată discuția)
Ce raspundere atrage nerespectarea indatoririlor functionarilor publici? alealex alealex Am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns referitor la un exemplu sau poate doua de indatoriri ale functionarului public si ce fel de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului serban_ana67 serban_ana67 [b]As vrea un model de fisa a postului asistent social la o primarie comunala..eu in prezent ma ocup de ajutoare sociale,alocatii de stat,complementare si de ... (vezi toată discuția)