avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Bună seara,
În urma deciziei de a închide fabrica,s-a dispus concedierea colectiva.
În baza CCM-ului se vor oferi salarii compensatori astfel:
7 salarii -pt cei cu vechime între 7-9 ani
10 salarii - pt cei cu vechime între 10-12 ani
Întrebarea mea este dacă vechimea imi este 9 ani jumate care sunt drepturile mele 7 sau 10 salarii compensatorii?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Salariul compensator alphinista alphinista salariul compensator se acorda dupa un anumit nr de luni lucrate intr-o firma iar daca da dupa cate luni?LA MULTI ANI TUTUROR UN AN NOU BUN VA DORESC si ... (vezi toată discuția)
Lipsa interes incepatorulZ incepatorulZ Buna ziua tuturor ! Am urmatorul caz... La noi in firma s-a decis inchiderea unui punct de lucru. 37 de salariati au fost concediati (colectiv) urmand ca ... (vezi toată discuția)
Firma se muta la 600km, e concediere colectiva? ce obligatii are angajatorul? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk O firma română cu capital străin, de producţie, 15 angajaţi, se pregăteşte să rezilieze prematur contractul de închiriere a atelierului şi să-şi ... (vezi toată discuția)