avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societatea din Romania emite factura cu TVA sau nu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societatea din Romania emite factura cu TVA sau nu catre Ucraina si daca are drept de deducere sau nu?

Buna dimineata!
Societate din Romania, avand ca obiect de activitate prestari servicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea, platitoare de TVA, are un contract de prestari servicii cu o societate din Ucraina, platitoare de TVA.
Intrebarea este daca societatea din Romania emite factura cu TVA sau nu si daca are drept de deducere sau nu?
Va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Facturi externe optionale sob sob Buna ziua, As avea o intrebare legata de modalitatea de facturare catre firme extracomunitare (SUA, Canada). Societatea comerciala cu sediul in Ro, ... (vezi toată discuția)
Tva in ue cristian_conea cristian_conea Voi infiinta in aceasta perioada o Intreprindere individuala - consultanta. Clientul meu este strain, din UE, platitor de TVA. Facturile pe care le emit pot fi ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare scutite de plata tva Daria8 Daria8 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, va rog Am o societate neplatitoare de TVA in Romania. In luna decembrie am solicitat inregistrarea ca platitor de ... (vezi toată discuția)