avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, Am avut o situatie la munca cu o persoana care a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, Am avut o situatie la munca cu o persoana care a incercat ...

Buna,
Am avut o situatie la munca cu o persoana care a incercat sa pacaleasca la casa de marcat cu bancnota de 200 de lei.
Ne-am prins de situatie si am chemat politia.
In momentul in care am spus ca sun la politie m-a scuipat si am aruncat cu un capsator din cauza fricii fara sa o lezeze.Am reactionat din frica pt ca sunt insarcinata si dupa am realizat ce am facut.
Aceasta m-a amenintat ca ma asteapta cand ies de la munca si ca ma taie , mi-a adus injurii si alte multe amenintari.
Eu voi fi cercetata diaciplinar, insa angajatorul spune ca eu nu sunt aparata civil in situatia asta.
Vreau sa stiu ce argumente aduc angajatorului pt ca exista daune morale si cum ma pot apara
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Ema Nico, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:43, 31 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, din cele expuse de dsv, nu s-ar vedea o vina clara in sarcina dvs.
Aveti posibilitatea sa fiti insotita de un avocat la cercetarea disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Incalcare de drepturi si subminarea personalitatii:bună ziua ,lucrez la un supermarket pe post de manipulant marfa ... Andra Alexa Andra Alexa Bună ziua ,lucrez la un supermarket pe post de manipulant marfa în contract dar sunt repartizata pe casa de marcat în lipsa de personal,mă confrunt zilnic ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala versus comisie disciplinara mancipri mancipri Buna ziua Recent, pentru purtare abuziva, amenintare si jigniri, i-am facut planere penala dirctorului unitatii bugetare unde lucrez. L-am inregistrat ... (vezi toată discuția)