avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoanele cu tip de handicap 7 - Asociat au dreptul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoanele cu tip de handicap 7 - Asociat au dreptul la munca ...

Persoanele cu tip de handicap 7 - Asociat au dreptul la munca ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:00, 31 Ianuarie 2025
Cei încadrați într-un grad de handicap, indiferent de grad și de tipul handicapului, au dreptul să muncească cu normă întreagă.
Tot ce trebuie, este să-și găsească un loc de muncă unde să le permită handicapul de care suferă, să desfășoare o activitate.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de incadrare in grad de handicap Diana_Aniela Diana_Aniela Exista o decizie de incadrare in grad de handicap, pe care as vrea sa o anulez pe motiv ca nu sunt intrunite conditiile de acordare a acesteia. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Drept de munca- grad de handicap i Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua O persoana cu grad I de handicap, angajat cu timp partial (4h), intentioneaza sa se mai angajeze la o firma pe norma intreaga. Din cate stiu eu, ... (vezi toată discuția)
Hotararea nr 751 din 20.09.2018 mixi_v mixi_v As avea rugamintea sa imi comunicati daca Hot. 751 din 20.09.2018, publicata in MO 821 din 25.09.2018 pt stabilirea sporului de 15% din salariu pt persoanele ... (vezi toată discuția)