avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Continutul bonului aferent facturii s-a sters complet, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Continutul bonului aferent facturii s-a sters complet, datorita expunerii la soare

Buna ziua! Un angajat care a primit avans spre decontare in vederea desfasurarii atributiilor, a achitat o factura pentru ITP, insa continutul bonului aferent facturii s-a sters complet,datorita expunerii la soare. Intrebarea este daca angajatul poate prezenta spre decontare factura respectiva, in situatia in care bonul este deteriorat complet. Pot inregistra doar factura fara bon ? Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MariaMohan , utilizator 21:56, 31 Ianuarie 2025
Nu puteti cere de la emitentul facturii si copie dupa bonul fiscal?
Din păcate, am solicitat copie după bonul respectiv la furnizor, însă ni s-a spus că nu se poate. Nu am primit un motiv pertinent în acest sens. Nu știu exact cum se procedează în aceasta situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont cheltuieli ATELOCIN ATELOCIN am o factura pe minus cu bon nefiscal si o alta factura de la acelasi fr pe plus , pentru a o deconta ff in rosu ce scriu in decont la felul si actul ... (vezi toată discuția)
Acte sosite cu intarziere din 2016 IopalContab IopalContab am primit azi facturi de cumparari din 2016 (cu tva ) .Cum se procedeaza cu inregistrarea lor ? In decembrie 2016 , tinand cont ca termenul de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale elenadove elenadove ce elemente obligatorii trebuie sa contina un bon fiscal pentru a putea fi decontat sa aiba den furnizor, cif, suma,tva este obligatoriu sa scrie pe el ... (vezi toată discuția)