avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua O mama de 46 de ani cu un copil in varsta de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua O mama de 46 de ani cu un copil in varsta de 14 ani ...

Buna ziua
O mama de 46 de ani cu un copil in varsta de 14 ani a carui tata a murit , copilull beneficiaza de pensie de urmas dupa tata decedat. Mama poate fi coasigurata pe aceasta pensie de urmas ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:46, 31 Ianuarie 2025
Nu , coasigurat poate fi doar sotul/sotia si parintii fara venituri si aflati in intretinerea asiguratului . Un copil de 14 ani nu-si poate intretine mama .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate vasilica90 vasilica90 Buna ziua. Tatal meu este in spital de aproximativ o saptamana si nu are asigurare deoare nu lucreaza si nu realizeaza nici un venit si nici pensionar nu este. ... (vezi toată discuția)
Salarii mihaivaleria mihaivaleria copii majori care nu urmeaza cursuri si nu au mici un venit pot fi luati in intrtinere pentru deducere ? (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)