Am o problema maricica. In blocul meu, cateva apartamente au refuzat sa-si puna detector de caz, prin urmare conform legislatiei gazele au fost oprite pentru toti locatarii din bloc. Asociatia ii va da in judecata pe cei care au refuzat. intrebarea este pot si eu sa-i dau in judecata pentru a grabi procesul de a drumul la gaze? sau ce ma sfatuiti sa fac, deoarece avem o saptamana in aceste conditii.
M-am gandit si la asta, dar pana se solutioneaza in instanta, noi nu avem gaze. Stim foarte bine cat de incet merg lucrurile in instanta. Daca dureaza cateva luni , asta inseamna ca in conformitate cu legea, firma nu poate da drumul la gaze. Nu exista o derogare cumva? Multumesc
Putei sa cautati alte hotarari ale altor instante unde au fost obligati locatarii sa isi monteze detector de gaze si au platit si despagubiri.Apoi le aratati celor care refuza si le comunicati ca vor plati sicheltuielile procesului si despagubiri.
Puteti sa le platiti detectoarele de gaze din fondurile asociatiei, apoi ii puneti la plata....ca sa dati drumul la gaze. Faceti proiect sa puneti teava separata de gaze ...si incercati sa o montati ca sa nu mai fie probleme pe termen lung
Sistare gaze
Aimee27
Locuiesc intr-un bloc cu 60 de apartamente. Dintre acestea, 5 apartamente au refuzat montarea senzorilor pt gaze iar consecința a fost oprirea furnizării ... (vezi toată discuția)