avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa 2 munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa 2 munca

As dori sa stiu daca anii lucrati cu grupa 2 de munca cu 80% se iau in calcul la scaderea varstei de pensionare la limita de varsta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:38, 10 Februarie 2010
Bineinteles ca sunt avuti in vedere la reducerea varstei standard de pensionare, dar sunt transformati in ani lucrati in procent 100%. Adica perioada va fi mai mica, respectiv va corespunde procentului de 80%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta plesea loredana plesea loredana Numele meu este , Plesea Constantin. M-am nascut pe 24 ianuarie 1950. Am o vechime in munca de 36 de ani,dintre care, 16 ani , in grupa a doua de munca. ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca grupa 1 Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati ! Posed o Hotarare Judecatoreasca definitiva in care se spune : \"se acorda grupa 1 de munca in procent de 80% \" ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta de pensionare pentru grupa de munca corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu a lucrat 7 ani, 5 luni si 24 zile in grupa a doua de munca in proportie de 70% inainte de 1990. Intre anii 2000 si 2001 a lucrat inca 1 an in grupa a ... (vezi toată discuția)