avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce fel de declaratie trebuie sa depun la Anaf?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce fel de declaratie trebuie sa depun la Anaf?

Buna ziua,

Ce fel de declaratie trebuie sa depun la Anaf dupa suspendarea activitatii unei I.I. la ONRC?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care ar fi pasii pentru suspendare srl? diaconugabriel221 diaconugabriel221 Buna ziua, Care ar fi pasii pentru suspendare srl? Depunere declaratie onrc si apoi anaf? Daca documentele de infiintare au fost emise doar electronic, ar ... (vezi toată discuția)
Dețin un pfa a cărui activitate doresc să o suspend Radu L Radu L Bună ziua, Dețin un PFA, a cărui activitate doresc să o suspend temporar începând cu 21.03.25 spre a intra în concediu de creștere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa suspendat catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Am un PFA la care i-am suspendat activitatea in urma cu doi ani. Azi am fost sa il radiez la registrul comertului. Mai e nececar sa depun vreo ... (vezi toată discuția)