avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am depus dosarul pentru șomaj la sfârșitul lunii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am depus dosarul pentru șomaj la sfârșitul lunii noiembrie ...

Am depus dosarul pentru șomaj la sfârșitul lunii noiembrie 2024. Am primit carnetul de șomaj și am semnat la data o4/12/2024, apoi la data 15/01/2025 dar nu am primit banii. Ce pot sa fac.?

Alte discuții în legătură

Contributie somaj RAMOnaBC RAMOnaBC buna seara,am si eu o nelamurire:pe durata concediului de risc maternal,angajatorul plateste contributia de somaj???eu in perioada17 aprilie 2006-28 aprilie ... (vezi toată discuția)
Somera si insarcinata betty_dumy betty_dumy am si eu o nelamurire,sunt somera din data de 5-01-2009, am ramas insarcinata si am DPN (data probabila de astere) pe 9-12 2009. am intrebat la somaj ce acte ... (vezi toată discuția)
Concediu medical de maternitate in somaj betty_dumy betty_dumy buna ziua, sunt o somera din ianuarie 2009 care ar trebui sa nasca la sfarsitul lunii noiembrie inceputul lunii decembrie. cei de la somaj m-au pus sa imi iau ... (vezi toată discuția)