Bună ziua
Va rog sa ma ajutati cu o explicație
Firma unde am lucrat a emis 2 decizii concediere la interval de 2 săptămâni
Le_am contestat pe amandoua instanța a decis că nu se pot conexa deoarece deciziile au numere diferite.
A suspendat procesul celei de a doua decizie până la judecarea primei
Am castigat primul proces cu reincadrare până la emiterea celei de a doua decizii.
Am redeschis procesul cu cea de adoua decizie care era suspendat.
In 8 august 2024 l_am redeschis s_a dat termen in noiembrie.Inainte de termen am depus cerere completatoare pentru reincadrare si plata salarii pentru ca nu cerusem in contestația celei de a doua decizii pe motiv că am cerut conexarea
Acum instanța pune în discuție tardivitatea cererii completatoare art.444 cred
Și faptul că parata a cerut anularea cererii pe motiv in temeiul art.432c.pc.exceptia autorității de lucru judecat.
Este corecta abordarea? ținând cont că sunt 2 contestații ?in aceste conditii nu se mai judecă legalitatea emiterii celei de a doua decizii și eu raman cu încetare disciplinară
Multumesc
Mulțumesc pentru atenția acordata
In primul rand nu învinovățesc nicidecum avocații, dimpotrivă și-au făcut f.bine treaba
Dovada am câștigat primul proces, și dealtfel și cel de al doilea dosar are toate probele și cererea de chemare in judecată foarte bine făcute de Av.
Problema este că a intervenit suspendarea, iar odată cu repunerea pe rol judecătorul nu avea decât sa judece conform probelor.
Singurul lucru in plus am atașat cererea introductivă unde am cerut repunere in funcție și plata despăgubirilor.
În cererea introductiva la cea de-a doua contestație nu am cerut, deoarece am cerut conexarea dosarelor.
Cele 2 decizii de concediere au fost emise la un interval de 2 săptămâni.
Deci am depus această cerere completatoare înainte de primul termen dat în urma cererii de repunere pe rol, ceea ce instanța a acceptat la primul termen dând un alt termen pentru a comunica pârâtei solicitarea mea.
De ce s-ar pune în discuție că pârâta a invocat autoritatea de lucru judecat,dacă nu s-a acceptat conexarea dosarelor?
Ca și economist, cu aceasta decizie in buzunar mi-a cauzat
prejudicii foarte mari. In situația de fața ce să înțeleg că rămân tot cu o decizie de concediere disciplinară?pentru că ambele au același articol 61.
Oricum a rămas in pronunțare, bănuiesc că doar apelul mă mai poate salva.
Tehnic si procedural, nu este neaparat necesar sa se dispuna conexarea dosarelor in cazul in care pârâta a invocat autoritatea de lucru judecat. (se poate face si aici o discutie vis a vis de atasare vs conexare, dar nu este cazul).
Aveti posibilitatea sa depuneti concluzii scrise chiar si dupa inchiderea dezbaterilor. Depuneti aceste completari in scris.
Daca nu, va veti promova interesele prin calea de atac a apelului.