avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc sa mentionez ca a bagat o femeie ca sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc sa mentionez ca a bagat o femeie ca sa intretina pe cumnats ...

Doresc sa mentionez ca a bagat o femeie ca sa intretina pe cumnats mea si care e platita de primarie in situatia in care trebuia sa fie playita de ei care e trecut in conyract nu statul e corevt va multumedv anticipat.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 15:10, 1 Februarie 2025
Nu se înțelege ce vreți să spuneți. Despre ce este vorba`?
Daca nu stiti sa scrieti corect romaneste rugati pe cineva sa va ajute , altfel nu se intelege ce ati intrebat aici si trebuiesc date mai multe amanunte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor chemat la i.p.g. - directia de investigare a fraudelor mitcom mitcom Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am primit o citatie de la I.P.G. - Directia de Investigare a Fraudelor, in care sunt chemat ca martor peste o ... (vezi toată discuția)
Greseala numar de casa in ci mariaandrea79 mariaandrea79 Cei de la primarie mi-au dat gresit numarul de casa cand mi-am schimbat cartea de identitate,am nr 30 si de fapt e 28,ce trebuie sa fac va trebui sa schimb CI ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)