avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Greseala numar de casa in CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Greseala numar de casa in CI

Cei de la primarie mi-au dat gresit numarul de casa cand mi-am schimbat cartea de identitate,am nr 30 si de fapt e 28,ce trebuie sa fac va trebui sa schimb CI si toate actele:(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:51, 8 Februarie 2014
Solicitati indreptarea erorii in cartea de identitate. Vi se va elibera o alta carte de identitate corecta.
Doar nu o sa schimbati toate actele corecte!
In cartea de identitate trebuie sa scrie ce e in contract.
Din ce scrieti pare sa fie greseala lucratorilor de la Evidenta, mergeti si cereti sa va faca alta carte; nu va trebui sa platiti din nou chitantele. Daca greseala e in contract, la primarie trebuie sa rezolvati.
Greseala nu e a celor de la Evidenta,e a celor de la primarie cand mi-au eliberat edeverinta cu numerele noi de casa#-o
Mergeti inapoi si cereti alta adeverinta, cum de nu ati observat cand ati luat-o?
Renumerotarea a fost hotarata de Consiliul Local, nu-i asa? Nu ar fi trebuit sa platiti taxele daca ati solicitat noua CI in 15 zile de la renumerotare.
E simplu, solicitati celor de la primarie o alta adeverinta prin care sa corecteze adeverinta anterioara, adeverinta pe care o prezentati la evidenta populatiei in vedere corectarii cartii de identitate.
Dumneavoastra nu ati sesizat greseala? De obicei, cand ridici un document de oriunde il mai si citesti!:) Nu o luati drept un repros.

Alte discuții în legătură

Buletin la 19 ani Ionela256 Ionela256 Buna seara, am 19 ani, si parinti nu meau făcut buletinu deloc si nici nu vrea sa mil faca,nam flotant... si am incercat sa imi gasesc pe cineva dar nimeni nu ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit alinasadoveanu alinasadoveanu Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema: mi s-a eliberat un buletin cu CNP-ul gresit, e gresita cifra de la luna nasterii. Aceasta greseala a fost comisa ... (vezi toată discuția)
Modificarea prenumelui doar cu o litera toadermarina toadermarina buna ziua .copilul meu minor si-a modificat singur o litera la prenumele lui si asa i-am facut buletinul.si-a modificat o litera la certificatul lui de ... (vezi toată discuția)