avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Greseala numar de casa in CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Greseala numar de casa in CI

Cei de la primarie mi-au dat gresit numarul de casa cand mi-am schimbat cartea de identitate,am nr 30 si de fapt e 28,ce trebuie sa fac va trebui sa schimb CI si toate actele:(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:51, 8 Februarie 2014
Poate nu inteleg eu ce vreti sa spuneti, cyan, cu corecturile - mai ales la cartea de identitate. Se anuleaza prima si se emite alta, nu se corecteaza nimic.
Daca asta ati vrut sa spuneti si dvs. nu bagati in seama mesajul meu :)
Am vrut sa spun ca se corecteaza prin inlocuire! :rolleyes:
Mai sus am fost mai clar dar de atunci am mai :beer:, eveniment in familie!:sticktongue:
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
cyan, moderator
:D
:beer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin la 19 ani Ionela256 Ionela256 Buna seara, am 19 ani, si parinti nu meau făcut buletinu deloc si nici nu vrea sa mil faca,nam flotant... si am incercat sa imi gasesc pe cineva dar nimeni nu ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit alinasadoveanu alinasadoveanu Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema: mi s-a eliberat un buletin cu CNP-ul gresit, e gresita cifra de la luna nasterii. Aceasta greseala a fost comisa ... (vezi toată discuția)
Modificarea prenumelui doar cu o litera toadermarina toadermarina buna ziua .copilul meu minor si-a modificat singur o litera la prenumele lui si asa i-am facut buletinul.si-a modificat o litera la certificatul lui de ... (vezi toată discuția)