avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, am primit o citatie de la politie si am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, am primit o citatie de la politie si am fost chemata ...

buna ziua, am primit o citatie de la politie si am fost chemata in calitate de martor pentru un dosar din anul 2020 in care cineva mi-a facut plangere legat de faptul ca cainele persoanei respective a fost atatacat de cainele meu. Pentru mine a fost socant mai ales ca nu imi aminteam nimic de un lucru ca acesta. In fine, politistul mi-a dat nr persoanei respective pentru a ma intelege cu ea. Discutand cu doamna care a facut plangerea aflu ca ea m-a trecut ca suspecta, nimeni nu a vazut cand a fost atacat cainele doar au vazut ca cel care l-ar fi muscat avea blana alba la gat, asa s - a gandit ea ca ar fi cainele meu. Fara nicio proba/ dovada. Ar accepta 1000 lei sa retraga plangerea, nu isi aminteste exact cat a costat tratamenul. In fine, am stat sa ma gandesc daca sa achit aceasta suma, dar in fond imi dau seama ca nu este corect pentru ca nici eu si nici cainele meu nu suntem vinovati. Astfel, i-am transmis doamnei ca nu voia achita ca nu este corect. Mentionez ca doamna este judecatoare. Si de aici a inceput sa ma invite sa imi caut avocat scump si alte lucruri de genu. Ce pot face in aceasta situatie? nu sunt vinovata si nici cainele meu.

Alte discuții în legătură

Risca inchisoarea? Mirelaa Mirelaa Buna ziua, Parintii mei au un caine de curte (acestia locuiesc in mediul rural), caine care este lasat dezlegat noaptea (ca mai toti cainii de pe acolo) si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar caine metis staffordshire (cat. 2, ... officetimes officetimes Buna ziua, sunt proprietar caine metis Staffordshire (cat. 2, cf legii 55).. Acesta a fost eliberat din tarcul inchis si din curtea comuna de catre muncitori ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala daniella28 daniella28 buna ziua,duminica mergang cu copilul si cu tatal ei in parc am avut un conflict serios cu o persoana dereglata psihic cu 2 caini.tatal copilului a suit fetita ... (vezi toată discuția)