avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, va rog un raspuns la urmatoarea situatie. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, va rog un raspuns la urmatoarea situatie. In Asociatia ...

Buna seara, va rog un raspuns la urmatoarea situatie. In Asociatia de Proprietari avem o doamna cu restanta la cotele de intretinere 9293 lei, se ascunde in ziua cand se aduna intretinerea, spune ca ea a platit. Se pare ca are ceva probleme de sanatate dar fara acte si tratament. Care ar fii pasii sa o putem obliga sa si plateasca datoriile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:34, 2 Februarie 2025
Buna ziua

Primul pas este ca presedintele sa ceara la ANCPI notarea in cartea funciara a ipotecii pentru suma datorata.

Al doilea pas este ca asociatia sa o dea in judecata pe acea doamna pentru recuperarea restantei. Odata obtinuta o hotarare favorabila acea doamna poate fi executata silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile fostului proprietar al unui imobil achiziționat prin adjudecare direct de la anaf: asociația încearcă să recupereze de la mine restanțele lui. cum să procedez? AnaT_Maria AnaT_Maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privirea la o situatie generata de datoriile fostului proprietar al unui imobil achizitionat prin ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile la intretinere? LastKid LastKid Buna ziua, Am cumparat un apartament de la banca, executat silit, am intrat de curand in posesia acestuia, dar am descoperit ca are datorii de aprox. 9000 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament ... Byageo1 Byageo1 Buna ziua! Avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament instituit in 2012 de catre asociatia de proprietari. Asociatia de proprietari ne a dat o ... (vezi toată discuția)