avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua as avea și eu o întrebare. Dacă copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua as avea și eu o întrebare. Dacă copilul este pe ...

Bună ziua as avea și eu o întrebare. Dacă copilul este pe numele tatălui mama nu are nici un drept nici la vizita nici sa îl ia cu ea dacă nu mai sta cu tatăl?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:43, 2 Februarie 2025
Mama are drepturi egale cu tatal. Dacă a plecat fără copil, sa își ceara în instanta drepturile
Dacă aveți posibilități locative decente și resurse financiare lunare pentru intretinerea copilului atunci puteți solicita în instanta ca acesta sa locuiască la dvs, nu la tata asa cum este acum.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa imi spuneti care sunt sansele pentru a ... anonim0911 anonim0911 Buna seara, Va rog sa imi spuneti care sunt sansele pentru a obtine custodie toatala asupra unui bebelus de 4 luni in cazul unui divort? Mentionez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are tatal copilului daca mama a plecat cu copilul de acasa ... katalin1984 katalin1984 Ce drepturi are tatal copilului daca mama a plecat cu copilul de acasa iar tatal nu are informatii cu referire la copil ? Este normal ca tatal sa ceara poze ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am sa va spun in ce situație ne aflăm sa mă puteți ... Claudia Yerp Claudia Yerp Bună ziua, Am sa va spun in ce situație ne aflăm sa mă puteți ajuta cu un sfat. Mama copilului a plecat când acesta avea 3 ani în alta tara deoarece ... (vezi toată discuția)