avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare hotarare judecatoreasca legalizata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare hotarare judecatoreasca legalizata

Buna ziua !

In anul 2010 am avut un proces de succesiune la Judecatoria Sectorului 3.
Acum vreau sa scot cateva copii legalizate dupa hotararea judecatoreasca, insa sediul Judecatoriei nu mai este unde era pe vremea cand s-a pronuntat sentinta (pe Splai, aproape de Calea Victoriei).

Spuneti-mi si mie, va rog, unde se afla in przent arhiva Judecatoriei Sectorului 3 si unde ar trebui sa ma deplasez ca sa depun cerere de eliberare a hotararilor legalizate.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 19:32, 2 Februarie 2025
Judecatoria sector 3 Bucureşti isi desfasoara activitatea in sediul din Bucuresti, Strada Ilfov, nr. 6, sector 5
Multumesc, dar nu s-a mutat de acolo ?
Arhiva din 2010 tot acolo se afla, sau s-a mutat ?

Si plata pentru taxa judiciara unde se efectueaza ?

Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
eder, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Copie hotarare judecatoreasca lu_ankka lu_ankka Buna ziua. As dori si eu o lamurire. As dori sa obtin si eu o copie dupa o hotarare judecatoreasca insa nu stiu nici numarul acesteia si nici anul exact in ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma urgent! Mihaela2108 Mihaela2108 Caut o sentinta pentru un dosar din 2008... adica dosar nr.... /2008. Judecata si sentinta s-au dat la judecatoria Baia Mare, si nu mai gasesc sentinta... ... (vezi toată discuția)