avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare hotarare judecatoreasca legalizata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare hotarare judecatoreasca legalizata

Buna ziua !

In anul 2010 am avut un proces de succesiune la Judecatoria Sectorului 3.
Acum vreau sa scot cateva copii legalizate dupa hotararea judecatoreasca, insa sediul Judecatoriei nu mai este unde era pe vremea cand s-a pronuntat sentinta (pe Splai, aproape de Calea Victoriei).

Spuneti-mi si mie, va rog, unde se afla in przent arhiva Judecatoriei Sectorului 3 si unde ar trebui sa ma deplasez ca sa depun cerere de eliberare a hotararilor legalizate.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 21:23, 2 Februarie 2025
Judecatoria sector 3 Bucureşti isi desfasoara activitatea in sediul din Bucuresti, Strada Ilfov, nr. 6, sector 5
Multumesc, dar nu s-a mutat de acolo ?
Arhiva din 2010 tot acolo se afla, sau s-a mutat ?

Si plata pentru taxa judiciara unde se efectueaza ?

Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
eder, utilizator
Dosarele mai vechi se afla la o arhiva din Tunari.Oricum dvs depuneți cererea de legalizare la Judec Sect 3 in spatele clădirii CEC de pe Calea Victoriei ..Plata o faceti la CEC,Posta Romana sau la taxe si impozite locale de la domiciliul dvs..
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)