avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt delegat pe o functie superioara, am dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt delegat pe o functie superioara, am dreptul la salarizarea ...

Daca sunt delegat pe o functie superioara, am dreptul la salarizarea cea mai mare, adica a functiei pe care sunt delegat ?
Cel mai recent răspuns: Sandu Cristian , utilizator 16:22, 2 Februarie 2025
Vorbiti de sectorul bugetar sau privat ?
C.N. CFR S.A. (bugetar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist debutant bugetari GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna ziua Sunt angajata intr-un spital pe pozitia economist debutant. Am cautat legea salarizarii conform careia am salariul de baza de 683 roni dar nu o ... (vezi toată discuția)
Clasa de salarizare Let.there.be.justice Let.there.be.justice Buna seara! Tatal meu este angajat al societatii CFR SA si pana de curand a ocupat functia de Revizor tehnic (Lacatus), fiind incadrat in clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)
10 % și pt cfr-iști ? sexu sexu Legea 293/2015 privind aprobarea OUG 35/2015 pentru modificarea si completarea OUG 83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul ... (vezi toată discuția)